Σελίδες

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

"Είσαι σαν κι εμένα, διαφορετικός" στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Μαΐου η "Μαθητική Θεατρική Δημιουργία" στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό διήμερο που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, δια της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων, και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε συνεργασία με το Τμήμα Θεάτρων και Κινηματογράφων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά.

Στο διήμερο συμμετείχαν τμήματα από 10 σχολεία του Πειραιά, μεταξύ των οποίων και η Δ΄ τάξη του σχολείου μας, που παρουσίασε το θεατρικό δρώμενο "Είσαι σαν κι εμένα, διαφορετικός" με θέμα την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Δ΄ τάξης για την υπέροχη εμφάνιση!
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς, συναδέλφους και φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στήριξαν την προσπάθεια των μαθητών.
Τέλος, ευχαριστούμε την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την πρωτοβουλία τους και την ευκαιρία που έδωσαν στα σχολεία του Πειραιά να έρθουν σε επαφή με το χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, ελπίζοντας το διήμερο να καθιερωθεί και να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.



Σκηνοθεσία: Βασίλης Ζέλκας (Δάσκαλος)

Μουσική:
Apparat - Limelight ("Waves", 2007)
Archive - Mutilate ("Axiom", 2014)
Kontakte - Hope... ("We move through negative spaces", 2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου